En dag kommer allt det här bli ditt

Premiär den 3 februari 2023

Belfast poster

Familj och traditioner mitt i den svenska storskogen

En dag kommer allt det här bli ditt är en berättelse om familj och ett arv som ingen vill ha. Den framgångsrika serietecknaren Lisa och hennes syskon samlas på föräldrarnas gård för första gången på över tio år. Föräldrarna vill att endast en av dem ska ärva skogen, som varit i familjen i generationer. Men är någon av dem villig att flytta hem igen?

Andreas Öhman (I rymden finns inga känslor) har skrivit manus och regisserat filmen.

I huvudrollerna ser vi Karin Franz Körlof (The Wife, Den allvarsamma leken, Vår tid är nu, Blå ögon), Peter Haber (Britt-Marie var här, Män som hatar kvinnor, Beck och Suzanne Reuter (Hamilton, Lasse-Majas detektivbyrå, Vår tid är nu, Lorry). I andra ledande roller ser vi skådespelarna Liv Mjönes, Arvin Kananian, Mattias Fransson, Emil Almén och Filip Berg.

Regissör

Andreas Öhman

Skådespelare

Karin Franz Körlof
Peter Haber
Suzanne Reuter
Liv Mjönes
Filip Berg

Originalspråk

Svenska

Premiär

3 februari 2023

Varför valde vi denna film?

En dag kommer allt det här bli ditt är en fin berättelse om att komma hem och konflikten mellan det nya vanor och gamla traditioner. Kramforsfödde Andreas Öhman, som tidigare regisserat I rymden finns inga känslor, tar sig här an ämnen som familj, tradition och arv tillsammans med en fantastisk skådespelarensemble mitt i den svenska skogen.

Per Mårtensson
Ordförande, Biopassets programråd