En svensk klassiker i Hollywood tappning

Succé för Östlund på Guldbaggen!

Triangle of Sadness
Premiär 7/10 – 2022

Vackert och vemodigt i Sydkorea

Familj och traditioner i den svenska skogen

Andra akten ny film i Biopasset!

Se Andra akten med Biopasset!
Premiär 17/2 – 2023

Kärlek och kulturkrockar i London och Lahore

Oscarstippade Brendan Fraser i sitt livs roll

Se The Whale med Biopasset!
Premiär 10/3 – 2023

Humor och allvar i årets största danska publiksuccé

Se Rose med Biopasset!
Premiär 11/11 – 2022

Utvald biofilm till halva priset!

Med Biopasset får du handplockade biofilmer till halva priset med premiärer jämnt fördelade över året. Det är filmer ur den ordinarie biorepertoaren som är speciellt utvalda för Biopasset. Spännande, gripande och upplevelserika berättelser från Sverige, USA och övriga världen. Perfekt för dig som gillar att se riktigt bra film på bio.

Biopasset kostar 149 kr och gäller alla föreställningstider och alla dagar på samtliga medverkande biografer så länge filmen visas på bio.

Ge bort ett Biopass

När du ger bort ett Biopass ger du bort en present som fortsätter att ge – varje månad. Att gå på bio är en perfekt anledning att ses, men också ett bra sätt att få lite egentid. Oavsett så är det en gåva som alltid uppskattas.

En ny film har premiär varje månad och alla filmer är noga utvalda av ett professionellt programråd för att skapa en varierad blandning av de bästa filmerna från Sverige och övriga världen. En bioklubb av högsta kvalitet och den perfekta presenten helt enkelt!

Säsongens filmer 2022-2023

Om säsongens filmer

Biopassets andra säsong bjuder på en härlig blandning av drama, kärlek, skratt och tårar. Vi har valt ut det kommande årets mest sevärda filmer för dig som gillar att gå på bio och se berättelser som berör och griper tag. Det är filmer som verkligen ska upplevas i en biosalong och historier som passar att dela med andra. Från drama till romantik, från samtidssatir till episka äventyr.

Med Biopasset har många fina stunder på bio framför dig.

Per Mårtensson
Ordförande – Biopassets programråd

Vill du veta mer?

Anmäl dig till Biopassets nyhetsbrev!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.